Αγοράστε το κλιματιστικό της επόμενης γενιάς

Τα κλιματιστικά Toyotomi Kuro ALL DC INVERTER, διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία, φροντίζοντας για την άνεσή σας. Με ενεργειακή κλάση Α+++, εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση με τη χαμηλότερη κατανάλωση, λόγω του νέου ψυκτικού μέσου R32. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας μέσω του κινητού ή του tablet σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Η ΤΟΥΟΤΟΜΙ πιστή στην οδηγία Eco Design για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, εντάσσει το ψυκτικό μέσο R32 στη νέα σειρά KURO. Το R32, απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, είναι μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό, ανακυκλώνεται εύκολα & επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

 

 

 

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία και δημιουργήστε στο χώρο σας τις ιδανικές συνθήκες από απόσταση. Επιλέξτε όποια στιγμή επιθυμείτε και από οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε την επιθυμητή λειτουργία και ενεργοποιήστε το κλιματιστικό σας εύκολα μέσω του κινητού ή του tablet σας!

 

Ανακαλύψτε τα κύρια οφέλη από τη χρήση ενός κλιματιστικού της νέας σειράς KURO

 

Ενεργειακή κλάση ψύξης Α+++. Η υψηλότερη ενεργειακή κλάση, για μέγιστη απόδοση και οικονομία.

Με μειωμένη εκπομπή ρύπων για χαμηλότερη επίδραση στο περιβάλλον, επιτυγχάνει ταυτόχρονα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

Σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε το κλιματιστικό σας μέσω του smartphone ή του tablet σας.

Έξυπνος αισθητήρας στο χειριστήριο, για ιδανική θερμοκρασία στο σημείο που βρίσκεστε.

Για μεγαλύτερη άνεση, η λειτουργία άνετου ύπνου ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία στο δωμάτιο, ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο ρυθμό διακύμανσης.

Με την λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί στη θέρμανση με μία μικρή καθυστέρηση από 1-5 λεπτά για να θερμανθεί πρώτα ο χαλκοσωλήνας ώστε να μην βγει από το κλιματιστικό ψυχρός αέρας. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η εισαγωγή ψυχρού αέρα κατά την εκκίνηση της λειτουργίας του κλιματιστικού, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται συνθήκες δυσφορίας στο χρήστη.

Χρησιμοποιείται για extra προστασία του ηλεκτρικού πίνακα στο σπίτι, σε περίπτωση που π.χ. υπάρχουν πολλά κλιματιστικά. Όταν ξεκινά την λειτουργία του ένα συμβατικό κλιματιστικό απαιτείται υψηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση. Σε περίπτωση που τα κλιματιστικά είναι πολλά αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον πίνακα του σπιτιού. Με τη λειτουργία Smooth Start το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την extra προστασία του πίνακα στο σπίτι.

Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής της αυτόματης οριζόντιας κίνησης των περσίδων, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη ροή αέρα και της σωστής κατανομής θερμοκρασίας.

Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής της αυτόματης κάθετης κίνησης των περσίδων, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη ροή αέρα και της σωστής κατανομής θερμοκρασίας.

Ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα, κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου (αντιβακτηριακή δράση, κατά της ρύπανσης, κατά των δυσάρεστων οσμών).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά KURO, καθώς και για όλα τα κλιματιστικά ΤΟΥΟΤΟΜΙ, κατεβάστε εδώ το νέο μας κατάλογο.