Η Εταιρεία

Η Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε ιδρύθηκε το 1987 ξεκινώντας τη συνεργασία της με την TOYOTOMI Co LTD, το Νο 1 κατασκευαστή θερμαστών κηροζίνης στον κόσμο.
Το βασικό αντικείμενο της δραστηριότητας της ήταν οι θερμάστρες KEROSUN μέχρι το 1993, όπου και αναλαμβάνει  την αποκλειστική αντιπροσωπεία  και διανομή των κλιματιστικών ΤΟΥΟΤΟΜΙ, ενώ το 1999 εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Carrier Hellas για την αποκλειστική διανομή του ομώνυμου οικιακού κλιματισμού στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Το 2000 με την εξαγορά της TOSHIBA από την Carrier Corporation, αναλαμβάνει αντίστοιχα και την επίσημη διανομή του οικιακού κλιματισμού TOSHIBA.
Το 2004 ιδρύεται η GED TOYOTOMI ITALIA SRL με έδρα το Μιλάνο, ως επίσημος διανομέας του οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού TOYOTOMI στην Ιταλία, και παράλληλα δημιουργείται τμήμα εξαγωγών.

Η εταιρία συνεχίζει την ανάπτυξή της με την ίδρυση τμήματος μικροσυσκευών και ηλεκτρονικών συσκευών, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή των μαρκών KENWOOD, MAC AUDIO, AUDIOVOX και BLAUPUNKT για προϊόντα ήχου και εικόνας.

Το 2006 επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στο χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού μέσω της θυγατρικής της DELTA HOTELIA.

Η εξελικτική της πορεία συνεχίζεται το 2010 όπου ενώνει τις δυνάμεις της με την VELL INTERNATIONAL GROUP, αποκτώντας νέο δυναμικό προφίλ λόγω της εισαγωγής της στο Χ.Α.Α.

Σημεία αναφοράς αποτελούν τόσο η δημιουργία κέντρου LOGISTICS στον Ασπρόπυργο, όσο και το οργανωμένο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης με την επωνυμία SIBA TEXNIKH A.E.

Ο θεσμικός της ρόλος στον κλάδο των οικιακών συσκευών εκπροσωπείται μέσω της συμμετοχής της στην εταιρία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε και στον Σ.Β.Ε.Η.Σ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών).

Όραμα της παραμένει η διαρκής ανάπτυξη και εξέλιξή της ως μια αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία βρίσκεται στη διάθεση και εξυπηρέτηση των καταναλωτών.