Υπηρεσίες Επισκευής

Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης

H Γ.Ε ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την Ελλάδα των κλιματιστικών Toyotomi και Hisense, των Οικιακών Συσκευών Singer,  των προϊόντων Εικόνας & Ήχου Kenwood, JVC, Blaupukt, Mac Audio και Audiovox και αποκλειστικός διανομέας των θερμαντικών Kerosun και λευκών συσκευών ΙΖΟΛΑ, παρέχει ένα άρτια οργανωμένο και εξειδικευμένο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης για τα προϊόντα της.

Εγγύηση Λειτουργίας

Τα κλιματιστικά Toyotomi και Hisense παρέχουν 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη της συσκευής και 5 χρόνια για το συμπιεστή της. Οι υπόλοιπες κατηγορίες Οικιακές Συσκευών, Θέρμανσης και Προϊόντων Ήχου & Εικόνας παρέχουν εγγύηση 2 ετών.

Με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα που απαρτίζεται μόνο από έμπειρους τεχνικούς, η Γ.Ε ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε εγγυάται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υποστήριξης προς τον καταναλωτή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο συνεργατών ανά περιοχή και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ανά μάρκα, καλέστε στη γραμμή επικοινωνίας του Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης.

Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης:

Γ.Ε ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε

Κηφισού 6, 122 42 Αιγάλεω

Τηλ.: 210 5386490, FAX: 210 5313349

www.gedsa.gr, e-mail: srv@gedsa.gr