Από   
Έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό προϊόντων σε αυτή την κατηγορία
Αφαίρεση
placeholder
Σύγκριση μοντέλων

Αστραφτερός φούρνος...στον ατμό!!

Monday, 27 April 2015
Αστραφτερός φούρνος...στον ατμό!!

Προκειμένου να μη δυσκολεύεστε με τον καθαρισμού του φούρνου σας, θυμηθείτε να τον σκουπίζετε με ένα βρεγμένο πανί, μετά από κάθε χρήση του. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να απομακρύνετε ευκολότερα τα φρέσκα λίπη, τα οποία μπορεί να εξελιχθούν σε επίμονους λεκέδες και να δυσκολέψουν την καθημερινότητά σας. Κατά τον καθαρισμό του φούρνου ενεργοποιήστε το φωτισμό του, για να έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε και να καθαρίσετε πιο σωστά όλες τις επιφάνειες. Αν κατά λάθος, τρέξουν λάδια ή υγρά την ώρα που τοποθετείτε το ταψί με το φαγητό στο φούρνο καθαρίστε τα αμέσως, πριν προλάβουν να καούν, γιατί μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολο.

Ο θάλαμος του φούρνου πρέπει να καθαρίζεται μόνο με ζεστό νερό. Συνδυαστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια μικρή ποσότητα υγρού πιάτων, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Μετά τον καθαρισμό του θαλάμου του φούρνου, σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.

Εύκολος καθαρισμός με ατμό:

  • Ρίξτε 250ml νερού ( 1 ποτήρι ) σε ένα μπολ (κατάλληλο για χρήση στο φούρνο ) και τοποθετείστε το στο φούρνο, στο πρώτο επίπεδο από το κάτω μέρος.
  • Κλείστε την πόρτα του φούρνου.
  • Ρυθμίστε το κουμπί θερμοκρασίας στους 50°C και θέστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Κάτω Αντίσταση.
  • Θερμαίνετε το θάλαμο του φούρνου για περίπου 30 λεπτά.
  • Ανοίξτε την πόρτα του φούρνου, σκουπίστε το θάλαμο με ένα πανί ή σφουγγάρι και καθαρίστε με ζεστό νερό και μικρή ποσότητα υγρού πιάτων.
  • Μετά τον καθαρισμό του θαλάμου του φούρνου, σκουπίστε τον με ένα στεγνό πανί.

Συμβουλή: Για να καθαρίσετε πιο εύκολα τον φούρνο, αφαιρέστε τα αποσπώμενα μέρη ( ταψιά, σχάρες κλπ ), κάποια εκ των οποίων μπορείτε να τοποθετήσετε και στο πλυντήριο πιάτων για πλύσιμο.

Προσοχή: Μη χρησιμοποιείτε ισχυρά διαβρωτικά καθαριστικά ή αιχμηρές μεταλλικές ξύστρες για να καθαρίσετε τη γυάλινη πόρτα του φούρνου, καθώς μπορεί να χαράξουν την επιφάνεια και αυτό να προκαλέσει ακόμη και θραύση του κρυστάλλου.

  • Pin It

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Top