Από   
Έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό προϊόντων σε αυτή την κατηγορία
Αφαίρεση
placeholder
Σύγκριση μοντέλων

Καιρός να αλλάξετε το παλιό σας κλιματιστικό..

Tuesday, 28 April 2015
Καιρός να αλλάξετε το παλιό σας κλιματιστικό..

Μάθετε 5 σημαντικούς λόγους για να επιλέξετε ένα κλιματιστικό νέας τεχνολογίας Toyotomi Eco DC Inverter:

  • Καταναλώνουν λιγότερο σε σχέση με τα αντίστοιχα συμβατικά κλιματιστικά, αφού λειτουργούν με μεταβαλλόμενο ρυθμό και ανάλογα με τις ανάγκες θερμοκρασίας στο χώρο.
  • Έχουν σταθερή απόδοση ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών ( Λειτουργία στην Θέρμανση έως -15 °C ).
  • Διαθέτουν υψηλό βαθμό απόδοσης σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τρόπο ή μέσο θέρμανσης.
  • Διαθέτουν χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, καθώς λειτουργούν συνεχώς σε χαμηλές στροφές.
  • Έχουν άμεση απόδοση – Πολύ γρήγορη ψύξη & θέρμανση του χώρου.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων σειρών Toyotomi Eco DC Inverter προηγμένης τεχνολογίας:

Υψηλές ενεργειακές κλάσεις για όλα τα μοντέλα των νέων σειρών Izuru και Hiro:

  • Ενεργειακή κλάση ψύξης Α++
  • Ενεργειακή κλάση θέρμανσης θερμότερης εποχής: Α+++

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ( Σειρά Izuru )
Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα την θερμοκρασία βάσει εργοστασιακής ρύθμισης, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι απολαμβάνετε συνθήκες απόλυτης άνεσης στο χώρο σας.

Ιονιστής
Ο ιονιστής θετικών και αρνητικών ιόντων απελευθερώνει πρωτόπλασμα για την αποστείρωση, την απολύμανση και την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών του χώρου. Διαθέτει τριπλή δράση: Αντιβακτηριδιακή, κατά της ρύπανσης και κατά των δυσάρεστων οσμών.

Λειτουργία έξυπνης απόψυξης
Με την έξυπνη λειτουργία απόψυξης το κλιματιστικό προχωρά σε απόψυξη μόνο όταν πραγματικά το έχει ανάγκη, σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο εργοστασιακής ρύθμισης. Με αυτό τον τρόπο, μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας και εσείς χαίρεστε πιο άνετο περιβάλλον θερμοκρασίας στον εσωτερικό σας χώρο.

Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού ( Blow / X-Fan )
Η λειτουργία X-Fan/Blow εξασφαλίζει την απομάκρυνση της σκόνης και των δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό στοιχείο. Καθαρό εσωτερικό στοιχείο σημαίνει υγιεινή ατμόσφαιρα, καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Λειτουργία θέρμανσης στους 8°C ( Σειρά Izuru )
Σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψετε για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η λειτουργία 8°C διασφαλίζει τη χαμηλότερη κατανάλωση και σταθερή θερμοκρασία 8°C στο χώρο όπου χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό σας, ώστε να μην παγώνει.

Λειτουργία διατήρησης της επιθυμητής θερμοκρασίας ''I Sense'' (Σειρά Izuru)
Μία έξυπνη λειτουργία που σας ακολουθεί παντού.. Επιλέγοντας τη λειτουργία I Sense, η θερμοκρασία που έχουμε επιλέξει διατηρείται με βάση τη θέση του τηλεχειριστηρίου, δηλαδή τη δική σας θέση και όχι με βάση τη θερμοκρασία που επικρατεί επάνω στην εσωτερική μονάδα.

Λειτουργία Smooth Start ( Σειρά Izuru )
Με την λειτουργία Smooth Start το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την επιπλέον προστασία στον πίνακα του σπιτιού, σε περίπτωση που για παράδειγμα υπάρχουν πολλά κλιματιστικά στο σπίτι.

Λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης
Με την λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης, αποτρέπεται η εισαγωγή ψυχρού αέρα κατά το ξεκίνημα της λειτουργίας του κλιματιστικού, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται συνθήκες δυσφορίας στο χρήστη.

Ταχεία θέρμανση και ψύξη του χώρου
Χάρη στη λειτουργία Turbo, το κλιματιστικό είναι εξοπλισμένο με μία επιπλέον ταχύτητα ( 4η ταχύτητα ). Έτσι η επιθυμητή θερμοκρασία ψύξης και Θέρμανσης επιτυγχάνεται γρηγορότερα.

Αναμονή 0.5 Watt
Επιπλέον, σε κατάσταση αναμονής η κατανάλωση είναι λιγότερη του 1W. Με αυτή τη λειτουργία ( αναμονή 0.5 Watt ) μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας στην κατάσταση αναμονής έως και 90% ημερησίως σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα κατανάλωσης 4-5W.

  • Pin It

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Top