Από   
Έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό προϊόντων σε αυτή την κατηγορία
Αφαίρεση
placeholder
Σύγκριση μοντέλων

Ακολουθώντας την εταιρική φιλοσοφία "Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά", φροντίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών,
επενδύοντας σταθερά στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας και στις καινοτόμες ιδέες που αυτό μας προσφέρει.

TOYOTOMI
KEROSUN
SINGER
ΙΖΟΛΑ
Dai-Ichi
TOYOTOMI

Το 1952 κατασκεύασε την πρώτη παγκοσμίως φορητή κουζίνα με καύσιμο κηροζίνης, η οποία υπήρξε και η βάση της ανάπτυξης του κλάδου θέρμανσης με κηροζίνη. Μέσα στα επόμενα 68 χρόνια όχι μόνο ηγήθηκε αυτής της κατηγορίας αλλά αναπτύχθηκε με καινοτόμες εφαρμογές και σε άλλα προϊόντα και ηλεκτρικές συσκευές.

Διαβαστε περισσότεραΕπίσκεψη ιστοσελίδας
KEROSUN

Τα θερμαντικά KEROSUN έχουν συνδέσει το όνομά τους με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, εξαιρετικής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Μετρώντας πολλαπλά βραβεία στο ενεργητικό τους από το 1952, διακρίθηκαν επιπλέον για την αξιοπιστία και τον κομψό σχεδιασμό τους.

Διαβαστε περισσότεραΕπίσκεψη ιστοσελίδας
SINGER

Από το 1851, το όνομα SINGER είναι συνώνυμο με τις ραπτομηχανές, την υψηλή ποιότητα, τη δημιουργία και την αξιοπιστία. H εταιρεία SINGER τις τελευταίες δεκαετίες, έχει εμπλουτίσει τη συλλογή της και με νέες κατηγορίες ηλεκτρικών συσκευών, οικιακής χρήσης.

Διαβαστε περισσότεραΕπίσκεψη ιστοσελίδας
ΙΖΟΛΑ

Αποτέλεσε ιστορικό παράδειγμα πρωτοπόρας ελληνικής βιομηχανίας, που δείχνει τι μπορεί να επιτύχει η ελληνική επιχειρηματικότητα. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 η ΙΖΟΛΑ κατέλαβε την πρώτη θέση στις πωλήσεις ηλεκτρικών συσκευών, ξεπερνώντας σε μερίδια το 48% έως και τα μέσα  της δεκαετίας 1990. Σήμερα, διατηρώντας τη μοναδικότητά της, η ΙΖΟΛΑ αναβιώνει μέσα από τα νέα, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας προϊόντα της, που μπορούν να χαρακτηριστούν ως ''το κόσμημα του σπιτιού''.

Διαβαστε περισσότερα
Dai-Ichi

Η σειρά κλιματιστικών Dai-Ichi, είναι πλήρως εναρμονισμένη με την οδηγία Eco Design. Στόχος και προτεραιότητα μας είναι η δημιουργία προϊόντων υψηλών αποδόσεων με χαμηλή κατανάλωση και σεβασμό στο περιβάλλον.

 

Διαβαστε περισσότερα
Top