Από   
Έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό προϊόντων σε αυτή την κατηγορία
Αφαίρεση
placeholder
Σύγκριση μοντέλων

H SINGER στηρίζει την προσπάθεια της COCO-MAT και δημιουργούν μαζί υφασμάτινες καρδιές στην 11η Έκθεση HORECA 2016

Wednesday, 02 March 2016
H SINGER στηρίζει την προσπάθεια της COCO-MAT και δημιουργούν μαζί υφασμάτινες καρδιές στην 11η Έκθεση HORECA 2016

Με σύνθημα «Κόβει και ράβει στις καρδιές μας», η SINGER ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση της COCO-MAT και προσέφερε μία από τις ραπτομηχανές της για τη δημιουργία χειροποίητων υφασμάτινων καρδιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης HORECA 2016 από 12 έως 15 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα η COCO-MAT προσφέρει τα περισσευούμενα υφάσματα που προκύπτουν από την κατασκευή των προϊόντων της για τη δημιουργία όμορφων υφασμάτινων καρδιών που διανέμονται στα καταστήματά της, καθώς και σε πλήθος εκδηλώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Για τη δημιουργία των υφασμάτινων καρδιών της η COCO-MAT συνεργάζεται με Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς σε Αθήνα και Ξάνθη που προσφέρουν εργασία σε άτομα από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Η SINGER στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή, συνέβαλλε κατά τη διάρκεια της HORECA στη δημιουργία επιπλέον υφασμάτινων καρδιών, με στόχο να σταλεί ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης στους επισκέπτες της έκθεσης που ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα δημιουργίας υφασμάτινων καρδιών της COCO-MAT.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, οι δύο εταιρείες αναμένεται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και σε νέες δράσεις προβολής του συγκεκριμένου προγράμματος, με στόχο την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

  • Pin It

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Top