Από   
Έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό προϊόντων σε αυτή την κατηγορία
Αφαίρεση
placeholder
Σύγκριση μοντέλων

Σημαντική διάκριση για τη Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε. στα Retail Business Awards 2016

Monday, 20 February 2017
Σημαντική διάκριση για τη Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε. στα Retail Business Awards 2016

Η DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS διοργάνωσαν για 15η συνεχή χρονιά τα RETAIL BUSINESS AWARDS, τον μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Η βράβευση αφορά στην αποτελεσματικότητα και τις επιδόσεις των επιχειρήσεων, στις καινοτομίες που παρουσιάζουν, στην επικοινωνία τους και σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης.

Η απονομή διεξήχθη στις 13 Φεβρουαρίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τη μεγάλη αυτή βραδιά, τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 800 στελέχη του κλάδου του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας.

Στην εταιρία μας, Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε. απενεμήθη το βραβείο ¨Προμηθευτής της Χρονιάς – Λευκές & Μαύρες Συσκευές¨.

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς στηρίζεται στην ψηφοφορία των πελατών του Λιανικού Εμπορίου, και αποτελεί την ηθική επιβράβευση όλων των στελεχών της εταιρίας, τόσο για τις υπηρεσίες, όσο και για την ποιότητα της γκάμας των προϊόντων που προσφέρουν.

Κυρίως όμως, η βράβευση αυτή, μας υποκινεί και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να οραματιζόμαστε και να καινοτομούμε προς όφελος των πελατών και καταναλωτών που μας εμπιστεύονται.

Στη φωτογραφία, ο κος Γιώργος Πανηγυράκης, Καθηγητής Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τον κο Γιώργο Δημητρίου, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Γ. Ε. Δημητρίου A.E.E. για την απονομή του βραβείου ¨Προμηθευτής της Χρονιάς - Λευκές & Μαύρες Συσκευές¨.

  • Pin It

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Top