Από   
Έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό προϊόντων σε αυτή την κατηγορία
Αφαίρεση
placeholder
Σύγκριση μοντέλων

Κάντε το σιδέρωμα παιχνίδι με μία Πρέσα ατμού Singer

Thursday, 05 February 2015
Κάντε το σιδέρωμα παιχνίδι με μία Πρέσα ατμού Singer

Δείτε πως με τρία απλά βήματα μπορείτε να χαίρεστε φρεσκοσιδερωμένα ρούχα, για καθημερινές κομψές εμφανίσεις.

Με το 1, με το 2, με το 3..έτοιμο!! Τόσο γρήγορα, τόσο εύκολα, τόσο απλά..

 

1. Τοποθετείτε το ρούχο
2. Κατεβάζετε την πλάκα
3. Τελειώσατε

Γρήγορα: Οι πρέσες ατμού Singer σας χαρίζουν άψογα αποτελέσματα σιδερώματος πιο γρήγορα από ποτέ, κάνοντας ελάχιστες κινήσεις.

Εύκολα και απλά: Απλώς επιλέγετε τη θερμοκρασία, όπως και στο σίδερο και κατεβάζετε την άνω πλάκα. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Πρέσα σας. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Μετά από επίδειξη χειρισμού, ή οποία παρέχεται δωρεάν στο χώρο σας, θα χαίρεστε σιδερωμένα πουκάμισα σε 1 λεπτό, παντελόνια σε 2 λεπτά και σεντόνια σε 1 λεπτό περίπου.

Σιδέρωμα χωρίς ενοχλητικές διακοπές: Το σύστημα Refill που διαθέτουν οι πρέσες Singer, σας επιτρέπει να συνεχίζετε το σιδέρωμα χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε νερό και να περιμένετε μέχρι να ξαναζεσταθεί.

Προστασία των ρούχων: Ο ατμός διοχετεύεται από την κάτω πλάκα και έτσι, διεισδύει στα ρούχα και ζωντανεύει τις ίνες τους χωρίς να αφήνει γυαλάδες όπως το σίδερο.

Τέλος στην ορθοστασία: Με την πρέσα μπορείτε να σιδερώνετε καθιστές χωρίς να ταλαιπωρούνται η πλάτη, η μέση και τα πόδια σας. Η πρέσα ασκεί στο ρούχο πίεση 45 κιλών, χωρίς να επιβαρύνει το χέρι και τον καρπό σας, σε αντίθεση με το σίδερο.

Εύκολη αποθήκευση της συσκευής: Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε ντουλάπια, κάτω από κρεβάτια, πίσω από πόρτες ή κουρτίνες κ.α.

  • Pin It

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Top