Από   
Έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό προϊόντων σε αυτή την κατηγορία
Αφαίρεση
placeholder
Σύγκριση μοντέλων

Γιατί η ΙΖΟΛΑ, ήταν και θα είναι το Μεγάλο Όνομα!

Wednesday, 03 June 2015
Γιατί η ΙΖΟΛΑ, ήταν και θα είναι το Μεγάλο Όνομα!

Η ΙΖΟΛΑ μεσουράνησε στην Ελληνική αγορά ως η βιομηχανία οικιακών συσκευών που έφερε “τον πολιτισμό στο σπίτι”, όπως επιβεβαίωνε το σύνθημα που την ακολουθούσε για πολλές δεκαετίες.

Ιδρύθηκε το 1930, δημιούργημα του δαιμόνιου επιχειρηματία από τη Θήβα, Παναγιώτη Δράκου. Για περισσότερο από 50 χρόνια αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες. Η περίπτωση της ΙΖΟΛΑ ταυτίστηκε με τη μάρκα που μεγαλουργεί, κυρίως για το καλό της πατρίδας και των εργαζομένων. Μετρώντας αρχικά δύο μονάδες παραγωγής υψηλής δυναμικότητας ( Εργοστάσιο Καλλιθέας και Θήβας ) και στη συνέχεια περισσότερες, υπολογίζεται ότι κατασκεύαζε περίπου 800.000 συσκευές ετησίως, ενώ απασχολούσε περισσότερους από 2,500 εργαζόμενους. Το 1951 η ΙΖΟΛΑ παρουσίασε την πρώτη κουζίνα και ένα χρόνο αργότερα το πρώτο ψυγείο, Ελληνικής κατασκευής. Έκτοτε η μάρκα κατέλαβε την πρώτη θέση στις πωλήσεις ηλεκτρικών συσκευών, ξεπερνώντας σε μερίδια το 48% έως και τα μέσα της δεκαετίας 1990.

Σήμερα η ΙΖΟΛΑ, διατηρώντας τη μοναδικότητα και την ποιότητα που την αναδεικνύουν, επιστρέφει στην ελληνική αγορά, με νέα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας προϊόντα, που μπορούν να χαρακτηριστούν όπως και τότε, ως ''το κόσμημα του σπιτιού''. Διατηρώντας τη σταθερή κι αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που είχε οικοδομήσει η μάρκα στην μακρόχρονη πορεία της στο παρελθόν, οι νέες συσκευές ΙΖΟΛΑ συμβαδίζουν σχεδιαστικά, με τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και ταυτόχρονα προσφέρουν λύσεις στην ιδανική σχέση αξίας-τιμής.

Ήδη, διατίθενται στα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών, οι κουζίνες ΙΖΟΛΑ νέας εποχής, σε τρεις τύπους: εμαγιέ, κεραμικές και εντοιχιζόμενες.

  • Pin It

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Top